Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Fullips & CandyLipz

Fullips werkt met een zelfzuiging systeem om je lippen voller te krijgen en hier zelf, de volledige controle over te hebben.

Voor de beste resultaten, maak je je lippen een beetje vochtig. Dit helpt bij het creëren van de zuiging.

Dan plaats je heel simpel de fullips enhancer over je mond en begin je zachtjes te zuigen. Je wilt korte, lichte zuigingen creeeren net als wanneer je uit een rietje drinkt. Zorg voor een lucht dichte zuiging rondom je lippen en de fullips enhancer. Zodra de fullips enhancer vast zit ontspan je je lippen in de enhancer. Wanneer nodig druk je je tong tussen je tanden en gebruik het als een stop waarmee je een zachte zuiging ontdekt. LET OP! Zuig voorzichtig, nooit hard! Een harde zuiging kan zorgen voor blauwe lippen. Ook is het niet nodig om eraan te trekken.

Herhaal de bovenste stap totdat je het gewenste resultaat bereikt. Maak je lippen elke keer weer vochtig.

Zodra je steeds meer bekender wordt met het gebruik van de fullips enhancer, kan je de fullips enhancer op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je weer andere resultaten krijgen op andere gedeelten van je lippen.

De resultaten kunnen verschillen.

Verzending en bezorgen

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen voor 17.00 uur, sturen wij het dezelfde dag op.

De producten zijn voor persoonlijk gebruik van welke klant en worden om hygienische reden niet geretourneerd. Indien u hulp nodig heeft met een keuze maken van een maat, verwijzen wij u graag naar de omschrijving bij het product.

Jazeker, Billink voert voor Full-Lips.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Full-Lips.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €200.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wat Full Lips niet is…

Full Lips zal niet permanent uw lippen veranderen. Het is een tijdelijke werking. Uw lippen zullen voor een paar uur voller zijn (resultaten wisselen per persoon) voordat je opnieuw de enhancer nodig hebt om hetzelfde effect te krijgen. Je resultaten zullen geen veranderingen aanbrengen aan je lippen en je lippen gaan weer terug naar natuurlijke vorm als je ophoud met het gebruik van de Lip Enhancer.

Full Lips is geen vervanging voor vrouwen die een grote verandering willen in de grote van de lippen. Het resultaat is niet permanent en je lippen worden niet overdreven groot. Het zal de volheid versterken maar het blijft natuurlijk lijken. Full Lips zal je niet direct een look a like van Angelina Jolie, maar zoals wij, hebben wij nog nooit op Angelina geleken, vroeger en nu niet. Als je op zoek bent naar een permanent vollere lippen, dan is dit niet het product voor u.

LET OP: Indien je lip injecties of fillers hebt gebruikt, raden wij je aan om NIET gebruik te maken van Full Lips. Als je mond of lippen onder de zorg van een dokter zijn. Raden wij je aan je huisarts te vragen of het gebruik verantwoord is. Als je problemen hebt met je tanden, tong, pijn, bloeden, medicijnen  of bloedverdunners, raden wij je aan eerst contact op te nemen met je dokter. Als je een allergische reactie hebt, raden wij je aan direct te stoppen met het product. Het is geen speelgoed, houd het uit de buurt van kinderen.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen voor 17.00 uur, sturen wij het dezelfde dag op.